Butoane si accesorii

Afiseaza: 1-24 din 40 produse

 Filtre
Butoane si accesorii - Cutie buton, Ip 67

Cutie buton, Ip 67

20,54 RON + TVA

Fondata in 1972, IMO a crescut de la baza sa din Marea Britanie devenind un producator si furnizor mondial de sisteme de control industrial, componente si sisteme electronice.

IMO este un brand de inovatie.Fie ca este vorba despre primul releu BT de tip 47 aprobat, fie primul invertor AC compact pentru controlul vitezei a motorului, IMO s-a concentrat intotdeauna pe ruperea barierelor.

Aceasta filozofie se extinde la modelul de service al companiei, cu caracteristici cum ar fi comanda si vizibilitatea avansata a clientilor on-line logistica integrate si primul accord de furnizare ca terte parti la nivel mondial, descries de presa de comert drept “ o afacere inaintea timpului sau”.

Locurile noastre de productie garanteaza ca produsele IMO continua sa fie recunoscute pentru calitate si fiabilitate fiind sustinute de perioade de garantie unice de pana la 5 ani si in conformitate cu toate standardele si aprobarile international.

Reusim prin succesul clientilor nostril. Producatorii Blue Chip din intreaga lume se bazeaza de IMO pentru a-I ajuta sa atinga niveluri mai ridicate de inovare, competitivitate si fiabilitate. Este o filozofie care continua sa dea rezultate si una care creeaza relatii stranse si de lunga durata cu clinetii nostril din intreaga lume.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!